FortællebussenJes og drengen på den anden side - del 2

Han gik ned med flaget med depression, kom i alkoholbehandling, blev skilt. Nu fortæller den 58-årige TV2-studievært i denne podcast i to dele for første gang om livet efter nedturen. Om en rigere tilværelse, hvor han endelig giver drengen i Jes lov til at lege. Dette er del 2.

14. april 2017 18 minutter Hobby Download (MP3)

'Jeg var ikke rigtig klar over, hvad jeg var i gang med - andet end at drøne derudad her i tilværelsen. Men pludselig fik jeg defineret mig selv, og nogle sad og ruskede i mig og sagde: 'Hvem Fanden ER du egentlig? Hvad har du gang i?' Jeg havde aldrig tænkt over, hvad jeg var i gang med, før filmen knækkede. Andet end at jeg havde det skide sjovt.
Først da jeg opdagede, at jeg var træt af det, ked af det og slidt, og at jeg drak for meget, fandt jeg ud af: Gud ja, intet er givet her i tilværelsen ...'

Efter et hårdt efterår i 2015, hvor TV2-studieværten Jes Dorph-Petersen kørte ned med flaget med stress, alkoholbehandling og skilsmisse, er han kommet ud på den anden side som et rigere og stærkere menneske - og i denne hudløst ærlige podcast optaget i hans nye hjem i den kendte tv-mands elskede Hellerup fortæller han om, at han ikke ville have været nedturen foruden, fordi den har forandret hans prioriteter. Og frem for alt giver Jes i dag sig selv lov til at finde sin indre dreng frem. Men det er også en fortælling om at vende hjem til sit hood, hvor minderne og fortællingerne står i kø på hvert eneste gadehjørne - og det er historien om en drengs og en mands passion for køreren uden ansigt.

Denne podcast er i to dele. Dette er del 2.
Fotos: Bo Østlund
Gå aldrig glip af en fortælling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, hver gang Fortællebussen fortæller nye historier fra danskernes liv.
Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet igen i bunden af hver email.