Fortællebussen


Fortællebussen

Alle har en god historie, som andre kan spejle sig i, lære af og overraskes eller røres over.
Og fortællebussen - en lille hyggelig autocamper på godt fem meter - er på farten landet over for at fortælle historier om mennesker og deres tilværelse. Det er fortællinger om og med unge og gamle. Om deres liv, hverdag, passion, drømme, sejre og nederlag - om livet og døden, om kærligheden, både når den gør rart og nas.
Det er beretninger om det pokkers liv.
Skæbner i alle kulører.

Bag rattet - og mikrofonen - sidder den 60-årige forfatter Bo Østlund, som har fortalt historier om mennesker, siden han i 1975 startede på Danmarks Journalisthøjskole.
Først i tusindvis af artikler, og se seneste 15 år i mere end 20 bøger. Mange af dem biografier om kendte danskere som Etta Cameron og Allan Simonsen - men det er også blevet til store udgivelser med mange kendte danskere på hans eget forlag, Forlaget Heatherhill.

Blandt de anmelderroste bestsellere kan nævnes 'Skilleveje' fra 2006, hvor 28 kendte danskere hudløst ærligt fortalte om deres barndom - og netop nu er Bo Østlund aktuel med værket 'Modne Mænd', hvor 24 kendte danske mænd fortæller om livet efter de 60. Bogen var den mest omtalte udgivelse i 2016, og i øjeblikket arbejder Bo Østlund bl.a. på tvillingesøsteren 'Modne Kvinder', hvor 24 lige så kendte kvinder fortæller.
'Modne Kvinder' udkommer den 13. oktober 2017.

Men når forfatteren har fri, triller han ud på landevejene i sin camper for lede efter levende liv og levende mennesker - kendte som ukendte - og høre om deres liv.
Lige fra de helt små hverdagsagtige fortællinger til de store, hvor livet tager en uventet drejning.
For Bo Østlund er det et kærlighedsprojekt - en lystfyldt con-amore-odyssé. Fordi han ikke kan lade være.

Læs om Bo Østlund her her, og om 'Modne Mænd' her.

Historierne præsenteres løbende her på siden som 5-15 minutter lange podcasts - som du også kan abonnere på, så du ikke går glip af noget - eller som små skæbnefortællinger i ord.
Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet herunder, så du er sikker på at få en mail hver gang, der er ny podcast eller historie.
Og alt er gratis og til fri afbenyttelse.

Følg også med på Facebook, Instagram og Twitter.

Del gerne linket til denne hjemmeside, så rigtig mange bliver opmærksomme på fortællebussen.

Vi ses her på siden - og derude i det virkelige liv.

Bo Østlund

Til daglig bor Bo Østlund i et fyrtårn - men det er en helt anden historie ...Gå aldrig glip af en fortælling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, hver gang Fortællebussen fortæller nye historier fra danskernes liv.
Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet igen i bunden af hver email.